Tuesday, 15 January 2013


السلام عليكم و رحمة الله و بركاته




begitu pantas masa ber lalu..wahh~ ayat
Errmm...dah ready kah aku?harinya semakin hampir nie..
hope segalanya berjalan dengan lancar..permudahkanlah Ya Allah..
nebes dye lain macam kot..







Thursday, 20 December 2012

Dengan Izin ALLAH =)




السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
tengok pic bawah nie sikit
.
.
.


Dengan Izin ALLAH



Amacam?okyh x design nie??

Alhamdulillah..siap sudah design kad kahwin kite
Thanx  kak tasha yang tahan melayan kerenah girl yang agak "cerewet" nie
amik mase brape jam je kot nak buat design nie..

dulu selalu dapat kad kawen orang je now buat kad kawen sendiri pulak..
( macam tak caya ^^' )






Wednesday, 19 December 2012

SAYA NAK AWAK !



السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

ehem..ehem...
= )













sekian,terima kasih ;p


Tuesday, 11 December 2012



السلام عليكم و رحمة الله و بركاته 
Dear future husband..you have to know something

about this girl

awak..gadis nie gadis biasa je tau..
awak..gadis nie kuat merajuk..
awak..gadis nie suke menangis..
awak..gadis nie suke ketawa..
awak..gadis nie suke makan..
awak..gadis nie garang..
awak..gadis nie suka kena marah..

tapi tu semua tak penting sangat..yang awak kena tahu 
gadis nie takut kalau dia tak boley jadi yang terbaik untuk awak nanti
gadis nie nak awak bimbing dia ke JANNAH ALLAH
awak....impian gadis nie nak jadi isteri solehah..
awak tolong dia ye = )

Friday, 23 November 2012

nak bergurau tak salah
tapi
kalau bende tu sebenarnye serius dibuat bergurau hrumm...
kalau touching pon takkan nak tunjukkan =,=
diam2 sudah..telan je la..
tak semua orang boley jaga hati kite
 dan
 kite sendiri pon belom tentu boleh jaga hati semua orang
so kalau ada orang sakitkan hati awokkk tu senyap sudah larh nora oi...


HATI SAYA BUKAN BATU YANG TAK ADA RASA!

MAAF

Sunday, 21 October 2012


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih

Assalamualaikum
hey ukhti2 sekalian ^^
ukhti je ke?ukhi tak ada ke?
asif,blog nie da lama terbiar faham2 je la bukan gadis blogger pon teman nie gadis biase je
apa nak cite ye=,=
tangan nie la sibuk nak menari2 atas key board miss.otak nie time nie la blurr
*peluk tubuh geleng2 kepala
 
 
semalam izzah cerita pasal "isteri solehah"
tak tahu apa motif dye tetiba cerita topik tu dengan aku
macam2 yang dye share
tetiba kluar air dari mate nie tanpa sedar
Allah~ mampu ke aku?
hurrmmm....bile dengar izzah cerita pulak dye mengalir
punye banyak buku tajuk macam tu aku bace tak de pulak dye mengalir =,=
then untill now macam2 pulak yang aku fikir
berfikir dan terus berfikir sampai tertido..
*bersila dan tupang dagu



seandainya DIA mengizinkan insy'ALLAH
=)